KREATIV QOBILIYAT METODOLOGIYASI - Farxodova Dilnoza Qudrat qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz ijodiy qobiliyatni oshirish va ijodiy fikrlashni rivojlantirish metodologiyasini o'rganamiz. Ijodkorlikni ta'minlovchi tamoyillar va amaliyotlarni tushunib, shaxslar o'zlarining ijodiy salohiyatlarini ochishlari, innovatsion fikrlashni rivojlantirishlari va muammolarga yangicha nuqtai nazar bilan yondashishlari mumkin. Ijodiy qobiliyatni rivojlantirishga tizimli yondashuv orqali odamlar o'z tasavvurlarini ishga solishlari, ijodiy chegaralarini kengaytirishlari va innovatsiyalar va ijodkorlik qobiliyatini ochishlari mumkin.