КУРАШ БЎЙИЧА МУСОБАКАЛАРНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ВА ЎТКАЗИШ - Axmedov G’ayratjon Qosimovich (PEDAGOGS, 2024)
Мусобака - бу ўкув-тренировка жараёнининг таркибий кисмидир. Тренировка жараёнида одатда, спортчининг юкори спорт натижаларига эришишига ёрдам берадиган хамма сифатларни юксак даражада намоён килиш учун шароитлар яратиш имконияти йўк.