KURASHCHILARNING SPORT TAKOMILLASHUVI BOSQICHI - Axmedov G’ayratjon Qosimovich (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu boskichning asosiy vazifalari kuyidagilar: trenirovka nagruzkalari xajmi va shiddatini oshirish, kurashchining texnik-taktik xarakatlarini takomillashtirish, yetakchi jismoniy sifatlarning maksimal darajada rivojlanishiga erishish, musobaka tayyorgarligini takomillashtirish, trenirovkalar xamda musobakalarda kiynchiliklarni yengib o‘tish jarayonida axlokiy-iroda sifatlarini tarbiyalash. Trenirovkaning asosiy uslublari: takroriy, aylanma, o‘zgaruvchan, o‘yin, musobaka.