FIZIKA FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AMALIY ASOSLARI - Boymurodov Ozodali; Haydarov Bahriddin (PEDAGOGS, 2024)
Annotasiya: Fizika fanini o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning amaliy asoslari xaqida batafsil ma’lumot berilgan.