O’QITUVCHINING KASBIY SHAKLLANISHI JARAYONIDA INNOVATSION FAOLIYATI (Kommunal va mehnat gigiyenasini o`qitish misolida) - Ahmadjonova Shaxlo Valijon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Tibbiyot oliygohlar talabalari boshqa sohada ta’lim olayotgan talabalardan, tibbiyot sohasida asosiy maqsad inson xavfsizligi va salomatliliga qaratilganligi bilan farqlanadi. Bu esa o‘z o‘rnida tibbiy ta’limda o‘zgacha yondoshuvni talab qiladi. Tibbiyot oliygohlarida o‘tiladigan barcha tibbiyot fanlarni o‘zlashtirishda talabalardan nafaqat nazariy bilimlarni o‘zlashtirish, balki shu sohaga doir amaliy ko‘nikmalarni mukammal egallashlari kerak bo‘ladi. Bu sohada talabalarni mukammal bilim olishga yangi pegadodik tehnologiyalardan foydalanish yordam beradi.