TA’LIM MUASSASALARIDA MATEMATIKA FANLARINI ZAMONAVIY AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANIB OʻQITISHDA UCHRAYOTGAN MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI HAQIDA - Tojiyev Ilhom Ibraimovich; Jumaqulova Zilola Shuhrat qizi; Isomova Sabohat Islom qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu ishda Matematika fanini oʻqitishda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini qoʻllashda duch kelinayotgan dolzarb muammolar va ularning yechimlari haqida fikrlar bildirilgan.