BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARINING ONA TILIDA YOʻQ QOʻYADIGAN XATOLIKLARI VA UNI BARTARAF ETISH YOʻLLARI - Narbayeva Gulasal Sharof qizi (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada, boshlang'ich sinflarda ona tili fanini o'qitishda foydalaniladigan metodlar haqida batafsil ma'lumotlar keltirilgan.