BOSHLANG‘ICH TA’LIM O‘QUVCHILARINI KREATIV RUHDA TARBIYALASHDA XORIJIY TA’LIM TAJRIBALARIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Usmonova Dilnoza Komildjonovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada xorijiy davlatlar Yaponiya, Fransiya, Germaniya, AQSH, Finlandiya kabi ilg‘or xorijiy ta`lim tizimi tuzilmasi, tajribasi va zamonaviy ta`lim tizimi tahlil qilingan. Shuningdek ta`lim tizimidagi yutuqlari, ta`lim standartlari tahlil qilingan. O‘zbekistonning ayni yutuqlari e`tirof etilgan.