MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA ART-TERAPIYA TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISHNING NAZARIY VA PSIXOLOGIK ASOSLARI - Muxamedova Ferangiz Juma qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotidagi bolalarning ijodiy faoliyatini rivojlantirishda , Art terapiya’’ ning psixologik, pedagogik ahamiyati va foydalanish usullari haqida ma’lumot berilgan