КАК СТРАНЫ ИСПОЛЬЗУЮТ КИНО ДЛЯ РАЗВИТИЯ ТУРИЗМА - Шавкатбекова Захида-Бону; Хайруллаева Диёра; Кадочникова Арина (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola mamlakatlar o'z yo'nalishlarini namoyish qilish, tashrif buyuruvchilarni jalb qilish va turizm sektorini rivojlantirish uchun kinoning o'zgartiruvchi kuchidan qanday foydalanayotganini o'rganadi. Kino va turizm kesishishning innovatsion usullarini o‘rganish orqali biz mamlakatlar kumush ekrandan madaniy kashfiyotlar, iqtisodiy o‘sish va unutilmas sayohat tajribasiga kirish eshigi sifatida foydalanish uchun foydalanadigan turli strategiya va tashabbuslarni ochib bera olamiz.