TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA ENG ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING AFZALLIKLARI - To‘ychiyev Siroj (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: texnologiya turizm sohasini jadal o'zgartirmoqda, sayohatchilar uchun ham, biznes uchun ham ko'plab afzalliklarni taqdim etmoqda. Ushbu maqolada zamonaviy texnologiyalarning turizmni rivojlantirishga ta'siri, ularning turistik tajribani oshirish, operatsion samaradorlikni oshirish va iqtisodiy o'sishni boshqarishdagi roli yoritilgan. Adabiyotlarni tahlil qilish, usullarni ko'rib chiqish va natijalarni muhokama qilish orqali ushbu maqola turizm kelajagini shakllantirishda texnologiyaning muhim afzalliklarini namoyish etadi.