“ZAMONAVIY TA’LIM KLASTERI SHAROITIDA BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TA’LIM JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH - Obidova M.SH. (PEDAGOGS, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola “Zamonaviy ta’lim klasteri sharoitida boshlang’ish sinflarda ta’lim jarayonini takomillashtirish. (Rus tili misolida)” mavzusida magistr ilmiy darajasini olish uchun mo‘ljallangan bo’lib unda umumiy o’rta ta’lim maktablarida rus tili darslarida innovatsion klaster asosida muloqot konpitensiyalarini oshirish yo’llari to’g’risida ma’lumot berilgan. O’quvchilarning chet tilida so’zlashuvda o’g’zaki nutqini o’stirishda maktab pedagogi, ota –ona va o’quvchi o’rtasidagi olib borilgan tajriba natijalari ko’rsatib o’tilgan.