O‘QUVCHILARDA EKOLOGIK XAVFSIZLIK TUSHUNCHALARINI RIVOJLANTIRISHDA MILLIY MA’NAVIY QADRIYATLARNING AHAMIYATI - M.G.Maxsudova; F.M. Gaybullaeva; T.E.Usmonova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarda ekologik xavfsizlik tushunchalarini rivojlantirishda milliy ma’naviy qadriyatlarning ahamiyati va o‘quvchilarni atrof-muhitni toza saqlashga, ozodalikka, pokizalikka rioya qilishlari bo‘yicha malumotlar berilgan.