MAKTABLARDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH, PEDAGOG - KADRLARNING BILIMI VA MALAKASINI XALQARO DARAJAGA OLIB CHIQISH - Qozaqova Karimaxon Mamajonovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirda maktabda faoliyat olib borishi uchun har bir fan bo‘yicha mahalliy yoki xalqaro sertifikatga ega bo`lish afzalliklari yoritib berildi.