GOLOGRAFIYA OLINADIGAN OB’EKTLARNING ASOSIY XARAKTERISTIKALARI - Xôjamurotova Jasmina Rashidovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotaciya Golografiya-fan va texnikaning yangi sohasi bo’lib, u yaqin yillarda vujudga kelgan va kvant elektronikasining yutuqlariga asoslanib rivoj topdi. Golografiya-to’lqinlarni qayd qilish va qayta tiklash usuli.Golografiya usuli mohiyatini oddiyroq qilib shunday tushuntirish mumkin: ya’ni har bir kishi o‘z atrofini o‘rab turgan borliq haqidagi axborotning ko‘p qismini ko‘z orqali sezadi.