O’ZBEK VA KOREYS TILI SHEVALARINING O’XSHASH VA FARQLI JIHATLARI - Toshturdiyeva Shoxista (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek tili shevalarining ayrim xususiyatlari koreys tili shevalarining ayrim xususiyatlari bilan taqqoslanib, bu tilni o’rganish o’zbek o’quvchilariga yanada soddaroq va aniqroq bo’lishi uchun shevalar jihatidan yondashilgan.