SHAXSNI O‘RGANISHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIYA UCHUN O‘ZIGA XOSLIGI - Sitora Rashidova Sobirjanovna (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada shaxs o’rganishning psixologiya uchun xosligi, shaxsning shakllanish jarayoniga shaxslararo munosabatlardan tashqari jamiyatdagi mavjud siyosiy doiralar va mafkuraviy qarashlar ham katta ta’sir ko’rsatishi to’liqroq yoritib berilgan