UMUMTA’LIM MAKTABLARNING 7-SINF O‘QUVCHILARIGA FIZIKA FANIDAN XXI ASR KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - E.S.Nazarov; M.M.Boboyev (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Jamiyat taraqqiyoti, mamlakatimizda ta`lim sohasida o`tkazilayotgan islohotlar jahon andozasiga mos yetuk va yuqori darajada fikrlaydigan kadrlar tayyorlashni taqozo etadi. Mazkur maqolada fizika fanini 7-sinf o‘quvchilarning mavzu yuzasidan bilish, qo‘llash hamda mulohaza yuritishi yoritilgan