BOLA SHAXSINI SHAKLLANISHIDA YOSH DAVRLARINING AHAMIYATI - Toshmatova Kibriyo Hamidullayevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bola shaxsini shakllanishida yosh davrlarining ta’siri va ahamiyati, har bir davrning o‘rni va rivojlanish jarayoniga bog‘liqligi haqida fikr yuritiladi.