YOSH PEDAGOGLARNI SHAXSLARARO MULOQOT FUNKSIYALARIDAN SAMARALI FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Nusratova Munojat Urmanovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo‘lajak pedagoglarda muloqotchanlikni shakllantirish, o‘qituvchiva o‘quvchi munosabatiga qo‘yiladigan talablar va zamonaviy o‘qituvchi qanday bo‘lishi kerakligi yoritib berilgan. Shaxslararo muloqot funksiyalaridan foydalanish haqida to‘xtalib o‘tilgan.