ASINXRON MOTORNING VIRTUAL MODELINI MODERNIZATSIYA QILISH - Norboyev Otajon Normuminovich; Shodiyev Aslbek Boqi o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotasiya. Ushbu maqolada asinxron motorni modelini SimPowerSystems paketida modernizatsiya qilish orqali elektr mashinalar muammolarini tadqiq etish, energiya resurslardan oqilona foydalanish mahsulot tannarxini kamaytirish ishlab chiqarilayotgan mahsulotimizni tashqi va ichki bozordagi raqobatbardoshligini oshirishdan iborat .