TOG‘AY MURODNING “YULDUZLAR MANGU YONADI” QISSASIDA SA’J SAN’ATINING QO‘LLANISHI - Djumayeva Baxtiniso To‘raqulovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sa’j san’ati nima ekanligi, nimalarga asoslanishi va Tog‘ay Murodning “Yulduzlar mangu yonadi” qissasida qo‘llangan sa’jlar haqida so‘z boradi.