O’QITISH SIFATI MONITORINGI - DOLZARB PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Xasanov Sirojiddin (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada o'quv dasturlarida sifat monitoringining dolzarb masalasi ko'rib chiqilgan. U yuqori sifatli ta'limni ta'minlashning ahamiyatini o'rganadi, mavzu bo'yicha mavjud adabiyotlarni tahlil qiladi, samarali monitoring usullarini taklif qiladi, empirik tadqiqotlar natijalarini taqdim etadi, oqibatlarini muhokama qiladi va o'qitish sifatini oshirish bo'yicha tavsiyalar beradi.