MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM-TARBIYAVIY FAOLIYATNI TO‘G‘RI TASHKIL ETISH YO‘LLARI - F.Turakulova; M.Turdiyeva (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida ta’lim-tarbiyaviy faoliyatni to‘g‘ri tashkil etishda tarbiyachining yetakchilik roli va uning to‘g‘ri tashkil etishining mazmuni xaqida fikr yuritilgan.