O’ZBEKISTON BANKLARINING BO’LAJAK BANK XODIMLARINING INGLIZ TILI KO’NIKMASINI OSHIRISH - Xasanova Mavluda Alisher qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ingliz tili global bank sanoatida muhim rol o'ynaydi, samarali muloqot ichki hamkorlik va tashqi mijozlar o'zaro munosabatlari uchun muhim ahamiyatga ega. Banklar xalqaro miqyosda o‘z faoliyatini kengaytirishda davom etar ekan, ingliz tilini yaxshi biladigan xodimlarga talab ortib bormoqda. Biroq, ko'plab intiluvchan bank mutaxassislari ingliz tilidagi bilim va ko'nikmalarini egallash va yaxshilashda ko'pincha qiyinchiliklarga duch kelishadi. Ushbu maqola bank sohasida ingliz tilini bilishning ahamiyatini o'rganadi va bo'lajak bank xodimlarining ingliz tilini bilish qobiliyatini oshirish uchun strategiyalar, vositalar va dasturlarni taqdim etadi. Ingliz tilini rivojlantirishga sarmoya kiritib, banklar o'z ishchi kuchlarini globallashgan bank muhitida ustunlik qilish uchun zarur ko'nikmalar bilan jihozlanganligini ta'minlashi mumkin.