SHAXSIY MA’LUMOTLARNI HIMOYALASH - Quldoshev Otabek Zarif o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada shaxsiy ma’lumotlarni qanday qilib himoyalash haqida va turli xil hozirgi vaqtdagi kiber xujumlar haqida fikr mulohazalar yuritilgan. Shuningdek, hozirgi raqamli dunyoda ma’lumotlarni qanday qilib xavfsizligini oshirish haqida muallifning umumiy xulosalari keltirilgan.