O’ZBEKISTONDA "FASHION TURIZM"QANCHALIK RIVOJLANGAN VA UNING O’RNI - Isakova Zarnigor; Xabibullayeva Maftuna (PEDAGOGS, 2024)
O'zining hayratlanarli me'morchiligi va boy tarixi bilan tanilgan O'zbekiston endi noyob madaniy tajribalarni izlayotgan moda ixlosmandlari uchun yashirin marvarid sifatida paydo bo'lmoqda. Ko'p asrlik boy to'qimachilik merosiga ega bo'lgan mamlakat o'zining yorqin ranglari, murakkab dizaynlari va an'anaviy hunarmandchiligi bilan sayohatchilarni o'ziga jalb qiladi.Ushbu maqolada yurtimizda moda turizmini qanchalik rivojlanganligi va o'rni haqida ma'lumotlar berilgan.