SAMARALI MARKETING STRATEGIYALARI ORQALI O’ZBEKISTONNI RAQOBATBARDOSH TURIZM YO‘NALISHI SIFATIDA JONLANTIRISH - Sotvoldiyeva Muyassar Xamid qizi (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada biz O‘zbekiston turizm sanoati salohiyati va istiqbollarini ko‘rib chiqamiz, mamlakat o‘zining noyob takliflarini namoyish etish va shiddatli raqobatbardosh global turizm maydonida o‘zini eng yaxshi da’vogar sifatida ko‘rsatish uchun samarali marketing tashabbuslaridan qanday foydalanishi mumkinligini o‘rganamiz. Madaniy mo‘jizalarni ta’kidlash, sarguzasht turizmini targ‘ib qilish, barqarorlikka ustuvor ahamiyat berish va hamkorlik aloqalarini rivojlantirish uchun raqamli texnologiyalarni qo‘llashdan tortib, O‘zbekiston o‘zining tarix va jozibaga boy mamlakatda haqiqiy tajribani izlayotgan zukko sayohatchilar uchun izlanuvchan manzil sifatidagi maqomini tiklashga tayyor.