KIRISH TURIZMI INDUSTRIYASIDA QADRIYATLAR VA YOSHNING AHAMIYATI - Doston Xikmatov; Shokirjon Vahabov (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada biz kiruvchi turizm industriyasidagi qadriyatlar va yoshning ahamiyatini chuqurroq o'rganamiz, bu omillar turistlarning xatti-harakatlarini qanday shakllantirishi, maqsad tanlashga ta'sir qilishini va turizm takliflarida innovatsiyalarni rag'batlantirishini o'rganamiz.