O‘QITUVCHI VA O‘QUVCHI MUNOSABATLARIDA NOVERBAL MULOQOTNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Rahmonova Dildora Mahammataliyevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchi va o‘quvchi munosabatida noverbal muloqot va uning o‘rni haqida so‘z boradi. Unda emotsiya va his-tuyg‘ularni so‘zsiz yetkazish mumkinligi va buni amalga oshiruvchi paralingvistik vositalar haqida ma’lumotlar bayon etilgan.