TA’LIM SOHASIDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING ASOSIY VAZIFALARI - Malika Sadikovna Kamalova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim sohasida multimedia texnologiyalarini qo’llashning muhim jihatlari va ahamiyati haqida tushuncha berilgan.