TURISTLAR VA TURISTIK FAOLIYAT SUBʼYEKTLARINING HUQUQLARI VA QONUNIY MANFAATLARINI HIMOYA QILISH - Maxamatzokirov Saxobiddin; Tirkashov Og’abek (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada biz turistlar va turistik faoliyat sub'ektlarining huquq va qonuniy manfaatlarini himoya qilishning ahamiyati, ushbu maqsadga erishishda huquqiy asoslarning o'rni va mas'uliyatli turizm amaliyoti asosini tashkil etuvchi axloqiy fikrlarni o'rganamiz. Ushbu jihatlarni o'rganib chiqib, biz barcha manfaatdor tomonlar uchun inklyuziv, barqaror va foydali bo'lgan turizm muhitini qanday yaratishni chuqurroq tushunishimiz mumkin.