ONLAYN MASHG‘ULOTLARNI TASHKIL QILISHNING ILMIY-USLUBIY MASALALARI - Shahlo Akmalovna Alimbayeva; Malika Mexriddinovna Xusamiddinova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada onlayn mashg‘ulotlarini tashkil qilishning ilmiy-uslubiy jihatlari yoritib berilgan. Kadrlarni qayta tayyorlash va malaka oshirish tizimida onlayn mashg‘ulotlarining pedagogik-psixologik xususiyatlari, tinglovchilarni faollashtirish, o‘quv munozaralarini tashkil qilishning uslubiy muammolari tahlil qilingan, tavsiyalar ishlab chiqilgan.