YAGONA BOZOR GLOBALIDA VALYUTA MABLAG’LARINING O’ZGARISHI: RISKLAR VA IMKONIYATLAR - Yuldasheva Dilnoza Bekmurodovna; Rahmatov Behruzbek Bahron o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Yagona bozorda global valyuta mablag'larining o'zgarishi global iqtisodiyot va xalqaro savdo munosabatlarida muhim ahamiyatga ega. Mazkur maqola, o'zgarishlar bizga valyuta bozorlarining xavfsizligi, moliyaviy mustaqillik, chet el mablag'lar bilan iqtisodiy munosabatlarni mustahkamlash va boshqa jiddiy muammolar haqida ma'lumot beradi.