OSKAR UAYLDNING “BAXTLI SHAHZODA” ASARINI O‘QITISH - Qurbonova Norjona Sherdavlat qizi (PEDAGOGS, 2024)
Hozirgi zamon o‘quvchilarini jahon adabiyotiga bo‘lgan qiziqishini oshirish, jahon adabiyoti namoyondalaridan bo‘lmish Oskar Uayld shaxsiyati, asarlari bilan tanishish, ularni 6-sinf o‘quvchilariga qulay tarzda o‘qitish muammoli masalalardan biri sanaladi. Mazkur maqolada Oskar Uayld va “Baxtli Shahzoda” asarini oson va samarali o‘qitish muammolari yoritilgan.