ENDOKARDIT (YURAK ICHKI QAVATINING YALLIGʻLANISHI) KASALLIGINI DAVOLASH - Sa'dullayev Samariddin Ulugʻbek oʻgʻli; Eshmurzayeva Aida Abdiganiyevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yurakning yallig‘lanishi kasalliklaridan biri bo'lgan infeksion endokardit kasalligini tashxislash,kelib chiqish sabablari,davolash usullari hamda oldini olish chora-tadbirlari haqida ma'lumotlar berilgan