SHAXS XUSUSIYATLARINI O’RGANISH TESTI VA UNING INTERPRETATSIYASI, DELIKVENT XATTI -HARAKATLAR TUSHUNCHASI - Nazarmuxamedova Navbahor Saparboyevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxs og‘ishgan xulqining ko‘rinishlari tavsifi, og‘ishgan xulqning salbiy oqibatlari va ijtimoiy me’yor ko‘rinishlari kabi yetakchi mezonlar ochib berishga harakat qilingan.