TRAPETSIYAGA AYRIM DOIR FORMULALARNING ISBOTLARI - Umirov Baxriddin Xayrullayevich; Qurbonov Sherzod Rashidovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada trapetsiyaga doir boʻlgan, masalalar yechishda koʻp qoʻllaniladigan ayrim formulalarning isbotlarini keltiramiz.