AHOLI TURMUSH DARAJASINI OSHIRISHDA KICHIK TADBIRKORLIKNING O‘RNI - Urunbayeva Yulduz Pirnazarovna; Qudratova Zarnigor Mahmudovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: maqolada kichik tadbirkorlik va aholi turmush darajasi o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqligi asoslab berilgan.