MUZEY TURIZMINI RIVOJLANTIRISH DAVR TALABI - Abdurashidov Xurshid Qoʻldosh oʻgʻli (PEDAGOGS, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada muzeylarning turimzdagi ahamiyati va oʻrni haqida maʼlumotga ega boʻlasiz.