MALAKA OSHIRISH KURS LARIDA FIZIKA FANINI DAN STEAM LABORATORIYA MASHGʻULOTLARINI OʻTQAZISH ORQALI OʻQITUVCHILARDA KOMPETENCIYALARNI SHAKLLANTIRISH - Arzimbetova Bibisara Atamuratovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Umumiy o’rta ta’lim maktablarining fizika fani o’qituvchilarining nazariy bilimlarin kengaytirishga, ijodkorligi orqali qo’ldan tayyorlangan asboblardan STEAM laboratoriya ishlarin o’tkazish na’tijasida o’qituvchilarda kompetensiyalarni shakillantirishga qaratilgan.