YAPON SAFORASINING FARMOKALOGIK XUSUSIYATI - Baxridinova Diana Baxtiyorovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Yapon saforasi haqida ma’lumot berilgan, shuningdek, uning dorivorlik xususiyati, qanday dori olinishi, kimyoviy tarkibi, gullash, meva berish davrlari va foydali xususiyatlari keltirilgan.