ABDULLA SHER SHE’RLARIDA JANRIY RANG-BARANGLIK - Xamroyeva Dilnoza (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Abdulla Sher iste’dodli shoir sifatida rang-barang janrlarda she’rlar yaratdi. Mumtoz she’riyat janrlari bilan birga dunyo she’riyatidan o‘zbek she’riyatiga XX asrda o‘zlashgan elegiya, oktava, xokku kabi janrlarga murojaat qildi va ushbu janrlarning ajoyib namunalarini yarata oldi. Maqolada shu haqda fikr boradi.