ИШЛАБ-ЧИҚАРИШ КОРХОНАЛАРИДА АСОСИЙ ВОСИТАЛАРНИ ХАЛҚАРО СТАНДАРТЛАР АСОСИДА ТАШКИЛ ЭТИШ - Эшонқулов Азамат Абдирачимович; Абдимуродов Бахром Очилович (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация. Мақолада ишлаб чиқариш корхоналарида Ҳалқаро стандартлар асосида асосий воситаларнинг кирими, қайта баҳоланиши, эскириши, ҳисобдан чиқарилиши ҳамда бухгалтерияда ҳисобга олиниши ва молиявий ҳисоботда акс эттирилиши очиб берилган