“BAHOR QAYTMAYDI” NEGA “BAHOR QAYTMAYDI”? - Bardiyeva Gulasal Umidbek qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’tkir Hoshimovning “Bahor qaytmaydi” qissasining qisqacha tahlili orqali asarning nega bunday nomlanganligi, qissa mazmuni va sarlavhasining aloqadorligi yoritib berilgan.