INGLIZ TILI TO’GARAKLARIDA YUQORI SINF O’QUVCHILARIGA FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNI O’QITISH TEXNOLOGIYASI - Djalalov Baxromjon Begmurzayevich; Akbarova Mohinur Alisher qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola ingliz doiralarida frazeologik birliklarni yuqori sinflarga o'rgatishda texnologiyadan foydalanishni o'rganadi. Ingliz tilini bilish ko'nikmalariga bo'lgan talabning ortishi bilan o'qituvchilar doimiy ravishda ta'lim natijalarini oshirish uchun innovatsion yondashuvlarni izlaydilar. Ushbu tadqiqot frazeologik birliklarni o'qitishda integratsiya texnologiyalari, xususan raqamli dasturlar va onlayn resurslarning samaradorligini o'rganadi. Muhokama texnologiyani an'anaviy o'qitish usullariga qo'shimcha vosita sifatida kiritish muhimligini ta'kidlab, ta'lim landshaftida moslashuvchanlik va doimiy baholash muhimligini ta'kidlaydi.