BALIQLAR AERAMANOZI - Sh.Q.Baliev; N.A.Sulaymanova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mualliflar tomonidan baliqlarda uchraydigan infeksion kasalliklaridan aeramanoz kasalligini tarqalishi, klinik belgilari, davolash va oldini olish chora-tadbirlari to‘g‘risida adabiyotlar sharhi bayon etilgan.