OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLARNI TIZIMLI TASHKIL ETISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Axatov Samariddin Aliqulovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada bugungi kunda dolzarb mavzu bo’lgan talabalarni kasbiy – pedagogik ta’lim jarayonida ma’naviy-ma’rifiy ishlarni tashkil etishga tayyorlashning ilmiy-nazariy asoslari tahlil qilingan.