ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ САЛБИЙ ТАВСИФЛАНГАН ОИЛАЛАР БИЛАН ИШЛАШИ - Ғозибеков Тўлқин Ҳабибуллаевич (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада: Профилактика инспекторларининг эр-хотин ўртасида низоли вазият юзага келганда ёки ҳуқуқбузарлик фактлари юзасидан фуқаролар томонидан хабар келиб тушганда амалга оширади ва ижтимоий жиҳатдан хавфли аҳволда бўлган оилалар улар билан якка тартибдаги профилактик суҳбат ҳамда ижтимоий мослаштириш билан боғлиқ фаолияти билан боғлиқ сўзлар илгари сурилган.