INKLYUZIV TA’LIMNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Muxamedova Sug’diyona Ikrom qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim, ushbu ta’limning vazifa va tamoyillari haqida so’z yuritilgan. Inklyuziv ta’limda alohida ta’limga ehtiyoji bo’lgan o’quvchilarni psixologik-pedagogik qo’llab quvvatlash ishlarini to’g’ri tashkil qilish to’g’risida ma’lumotlar berilgan.